QA-testare at Zcooly

Vill du vara en del av ett innovativt bolag som gör något meningsfullt? Vi kan erbjuda dig en roll med mycket ansvar där du också kommer få vara med på en tillväxtresa samtidigt som du arbetar med något som är bra för samhället.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer bli en del av ett bolag som gör något bra för barnen, framtiden och som dessutom är i starten på en spännande resa från ett mindre bolag som ska expandera.

Som QA-testare på Zcooly kommer du att arbeta med att säkerställa kvaliteten i alla Zcoolys tjänster och produkter. Produkterna består av spel, webbsidor och webbverktyg. Du kommer att skriva testfall som du testar utifrån, samtidigt som du ansvarar för att se till att det som är i produktion är testat och redo för att vara i produktion.

Som QA-testare ansvarar du för hela testprocessen och samarbetar med spelutvecklare, produktägare, systemutvecklare och projektledare/scrum master. Din roll blir att säkerställa att spelen, webbtjänsterna och hemsidorna fungerar på alla plattformar och enheter.

Du kommer ingå i ett team med en blandning av roller såsom pedagoger, marknadsförare, spelprogrammerare, speldesigners och affärsutveckling. Trots olika roller och personligheter har alla samma värdering, grundsyn och vision – alla barn ska ha samma förutsättningar att lära sig. Allteftersom Zcooly växer och tar sig in på nya marknader finns en tanke om att rollen ska bli en ledarroll då fler testare kommer att anställas.

Din profil

Du brinner för QA och har tidigare arbetat med test inom system och spel. Tack vare att du är driven, detaljorienterad och gillar att hitta fel och buggar trivs du i rollen som testare. Du har god kännedom kring hur kod är uppbyggd och är insatt i terminologin vilket underlättar kommunikationen till kollegorna. Din förmåga att scripta gör att du enkelt ge feedback på var och vad som har blivit fel när en bugg uppstår. Din sociala förmåga och att du tycker om att tala inför folk är viktig, speciellt inför arbete med användartester.

Önskade kvalifikationer

  • 3-5 års arbetslivserfarenhet
  • Relevant eftergymnasial utbildning
  • Kunskap om Taiga eller liknande system
  • God kod-kännedom
  • Intresse och förståelse för spelutveckling

Det är också meriterande om du har

  • Arbetat inom spelbranschen tidigare
  • Förståelse för hur barn fungerar och interagerar med teknik för att kunna identifiera användarcentrerade problem (intresse för barns utvecklingspsykologi)
  • Arbetat på ett startup eller varit med på en tillväxtresa tidigare

Om Zcooly

Zcooly förvandlar läroplanen till kul spelupplevelser genom att kombinera spelmekanik med pedagogik. För barnen finns en hel 3D-värld att upptäcka med sin alldeles egna avatar, ön är fylld med över 300 spelövningar och massor av spännande karaktärer att lära känna. Samtidigt som barnen spelar får föräldrarna uppdateringar av vad barnen lär sig och pedagogiska tips om hur matten blir riktigt rolig. Läs mer på Zcooly.com.

The facts
LocationSkövde
Employment100%, Tillsvidare

Ansök här