Senior Fullstackutvecklare at Zcooly

Zcooly är i expansionsfas och vi söker nu efter en senior Fullstackutvecklare. Vi letar efter en person som vill jobba med utveckling på ett innovativt bolag som arbetar för ett bättre samhälle och med en vision att alla barn ska ha samma förutsättningar att lära sig.

Dina arbetsuppgifter

I denna tjänst kommer du att arbeta med att utveckla nya tjänster och system samt drift och vidareutveckling av befintliga system. Zcoolys system har både backend och frontend, där några är tillgängliga för kunderna på webb och i app, och en del används internt. Du kommer även jobba kontinuerligt med kodtestning.

Du kommer att fokusera på nyutveckling av nya system och funktion, men även underhåll och vidareutveckling av befintliga system. Underhåll kan innebära att installera uppdateringar på servrar, tjänster och kodbibliotek som våra sajter och system använder. I rollen ingår även att lösa buggar och arbeta med förbättringar. Nyutveckling innebär utveckling av det aktuella projektet, då blir det ofta fokus på både frontend och backend. Du delar ansvaret med ytterligare en fullstackutvecklare.

På sikt kommer du leda andra utvecklare tillsammans med en till fullstackutvecklare där din roll blir att introducera och lära ut samt vara beställare.

Din profil

Du har ett stort intresse för systemutveckling. Tack vare tidigare erfarenhet har du riktat in dig både på frontend- och backend-utveckling och har god kunskap inom båda områdena. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med någon form av konsumenttjänst och har kunskap om integrationer. Har du arbetat på ett företag som gjort en liknande resa har du goda förutsättningar och förstår vilka utmaningar det kan innebära.

Du kommer att tillhöra ett team med spelutvecklare, produktägare, systemutvecklare och projektledare. Genom tidigare arbetslivserfarenhet vet du hur du ska programmera tjänster och system, allt från planering av IT-arkitektur till implementering.

Önskade kvalifikationer

• 5 års arbetslivserfarenhet som utvecklare
• Ramverk: Vue, Angular JS
• Ramverk backend: Yii, WordPress
• Servermiljö: Linux (debian), NGINX, PHP, MySQL, Google Cloud Platform
• Van vid att arbeta med drift av hemsidor

Det är också meriterande om du har
• Varit med på en tillväxtresa inom tech
• Tidigare arbetat med betalningsleverantör

Om Zcooly

Zcooly förvandlar läroplanen till kul spelupplevelser genom att kombinera spelmekanik med pedagogik. För barnen finns en hel 3D-värld att upptäcka med sin alldeles egna avatar, ön är fylld med över 300 spelövningar och massor av spännande karaktärer att lära känna. Samtidigt som barnen spelar får föräldrarna uppdateringar av vad barnen lär sig och pedagogiska tips om hur matten blir riktigt rolig. Läs mer på Zcooly.com.

The facts
LocationSkövde
Employment100%, Tillsvidare

Ansök här